Intidar

Да упражним демократичното си право да не бъдем чути.

„Добре дошъл в България“ стартира

По-рано писах за този нов проект на „Шоуто на Слави„, който придоби още в началото голям отзвук сред чужденците в България. Ето какво пише на страницата на шоуто:

Най-много от кандидатите да участват в новия проект на шоуто “Добре дошъл в България” са с арабски произход. Преобладаващи са и мераклиите от Виетнам, нигерийци, американци и британци. Писмата със заявки за участие пристигаха на различни езици – английски, немски, италиански и испански.

Срокът за подаване на документите беше 26 февруари 2010 г. Единственото условие пред кандидатите беше да не са родени в България и да нямат български произход.

Повечето от желаещите да се включат в приключението са мъже на възраст между 25 и 45 г. Всеки от кандидатите е с различна съдба и по различен път е стигнал до страната ни. Сред най-атрактивните кандидати са жител на Шри Ланка, както и нигериец, който бил принц, а баща му – крал в една от провинциите. Сред мераклиите е и сирийският певец Нидал Кайсар, който има дует с фолкпевицата Емилия. Командос от английската армия също е изявил желание да участва.

Vodpod videos no longer available.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: