Intidar

Да упражним демократичното си право да не бъдем чути.

За Алтермедия и моя блог

Съвсем кратко искам да се изкажа по въпроса за Алтермедия и защо има линкове към моя блог.

Искам да кажа, че нямам връзка с Алтермедия-не членувам в организации,близки до Алтермедия, нито смятам да го правя. Каузата за Палестина няма общо с омразата към евреите, коята аз не споделям.

Искам ясно да се знае, че всеки може да слага линк към моя блог, но това не означава, че аз знам за това. Ето защо, нека тези подозрения бъдат размити.

Информацията от моя блог, както и моите статии и мнения, може да прочетете в истински вариант единствено на моята страница.

Advertisements

7 responses to “За Алтермедия и моя блог

 1. Bernard Sidi февруари 19, 2010 в 8:57 pm

  Трудно мога да го приема. Ще дам конкретни примери.

  В статията за австралийският ревизионист, отричащ Холокоста, ти го нарече поредната жертва, явно изразяваш съпричаност към действията му. http://bg.altermedia.info/?p=7925

  Това е коментар към твоя статия от 2008 година

  „….Руслане, чудесни снимки и клипове. Надявам се, че нямаш нищо против, че ги използвахме в нашата статия за днешния протест, която можеш да почетеш тук : http://bg.altermedia.info/?p=2808 ….“

  Нямаше отговор дали имаш или нямаш против това. Също така има не една или две твои статии в алтермедия, към всичките има линк към твоя сайт.

  https://ruslantrad.wordpress.com/2008/09/28/western-media-neo-goebbelism/

  Eто още една връзка с алтермедия и твоя блог.

  А ето и най-инетересното нещо в твоите статии.

  „…..Разбира се, без сайтове, които да показват Интидар, да бъдат приятели и т.н., тази статистика нямаше да изглежда така. Приятелите са най-важното нещо, за блоговете също.
  svejo.net 1 029
  WordPress Dashboard 698
  bg.altermedia.info 695….“

  Интересно, че алтермедия е третия в класацията Топ20 приятели на твоя блог. Чудно!

  Целта ви е обща, всичко, което е против Израел е добре дошло. Било то против евреите, било то против Холокоста, било то против Израел. Няма значение, целта оправдава средствата.

  Един интересен факт, който няма общо с Руслан – много интригуващо беше участието на палестинец, размахващ знамето на Палестина на марша за ген.Луков, когото повечето български крайни национал(социал)исти почитат. Ген.Луков е и създател на една от първите български фашистки организации, човек, подкрепял пращането на български войници в Северна Африка и СССР.

  Този тип действия могат да изиграят лош номер на арабите – хубаво е веднъж да си от силната страна, но когато десницата си удари сама един шамар и размаха палката във всички посоки, тогава арабите ще патят наравно с евреите. Ако не и повече, вземайки предвид, че средновековната летаргия може и даде приток на бистра мисъл в десницата, която като че ли се изморява да гони невидимото драконче на световната конспирация. Единствената причина, поради която десницата подкрепя палестинците е защото срещу тях е Израел, съвсем не ги интересува каузата или нещо подобно. И единствената причина един палестинец да бъде на неонацистко шествие е именно тази негова анти-израелска или анти-еврейска нагласа. Когато адреналина удари мозъка границата между двете се размива и не се прави особена разлика.

 2. rumiana slavova февруари 20, 2010 в 12:24 am

  Подкрепям те Руслане ,аз също не мразя евреите , аз мразя войната и отнемането на човешки живот, заради нечии интереси .
  Никоя кауза не може да оправдае убийството на дете .

 3. Ruslan Trad февруари 20, 2010 в 3:48 am

  Бернард,мисля,че ти знаеш много добре,че не съм с десни или нацистки възгледи.Обсъждали сме го лично и не е нужно да показваш „истини“.

 4. Селин февруари 20, 2010 в 8:38 am

  Много се радвам, че ясно се разграничаваш от тези психопати. Наистина, интересът им към всяка кауза автоматично я компрометира. Стой далеч и се пази от тях.

 5. Пламен Бочев февруари 20, 2010 в 11:46 am

  Ако отрека преувеличените размери на Холокоста, дали ще бъда осъден, както това се случи на доста хора? (И в България отдавна се лобира за такъв закон). И трябва ли да обичам евреите, които избиват невинни палестинци?
  Мисля, че светът става все по-недобро място за обитаване. И същият този наш свят в доволно осезаема степен се управлява от евреи. Не ангажирам никого с личното си мнение. Но едва ли е ненормално да изпитвам болка от чудовищните несправедливости.

 6. Bernard Sidi февруари 20, 2010 в 12:37 pm

  Руслане – не оспорвам личните ти виждания, на мнение съм, че си готов да ги пренебрегнеш. Все пак целта оправдава средствата, нали? Точно защото сме обсъждали и знам какво разбираш под „контра тежест“.

 7. Selene февруари 21, 2010 в 5:29 pm

  Целта НЕ оправдава средствата. Око за око и светът ще ослепее.
  Нормална е болката от чудовищните несправедливости, но чудовища има във всяка националност и етнос. Теориите на конспирацията за Ротшийлд и Рокфелер, които управляват буквално целия свят сме ги слушали. Да, изродите, които избиват палестинци са за наказание. Но за затвор, а не за концлагери и на сапун. Фашизираните фанатици също са за затвор. А такива има уви май също във всеки етнос. 😦

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: