Intidar

Да упражним демократичното си право да не бъдем чути.

Набиране на средства за бъбречната трансплантация на Али Кадиров Байрямов

Али Кадиров Байрямов от с. Букова поляна, общ. Мадан, обл. Смолян. Момчето е само на 20 години – от село Букова поляна, община Мадан, област Смолян. Преди две години то завършва средното си образование в Момчилградската духовна гимназия. В този период се разболява, което в последствие води до появата и на бъбречен проблем. От 8 месеца бъбреците на Али не функционират. През ден той е на хемодиализа.

До скоро се знаеше, че сумата за осъществявне на трансплантацията е почти събрана (като родителите на момчето плануваха да вземат заем, за да привършват необходимата сума).

Факт е още, че визите за пътуването за операцията се чакат от семейството тези дни. За съжаление обаче се оказва, че семейството не е одобрено от банката за заема, на който са разчитали за привършване на сумата, тъй като нямат достатъчно висок доход.

Проблемната ситуация:

Визите всеки момент ще бъдат получени, операцията е планувана, физическото състояние на момчето не позволява да се чака повече.

НУЖНИ СА ОЩЕ 15 000 лева!

Единственият шанс да оздравее е в осъществаването на бъбречна трансплантация в чужбина. Сумата, на която възлиза тя обаче, е непосилна за семейството и близките му.

Средства се набират в банкова сметка в Expressbank:

IBAN : BG 38 TTBB 9400 5524077146 в BGN

IBAN : BG 86 TTBB 9400 5524077155 в EUR

И нека напиша нещо съвсем нарочно! Надявам се, че няма да имате скрупули, заради това, че е от друга религия, защото това би било ужасно!

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: