Intidar

Да упражним демократичното си право да не бъдем чути.

Да помогнем на Ели!(update:постигнато)

UPDATE: Министерството на Здравето официално заяви, че ще покрие разходите по трансплантацията на Елена!

Призовавам за вашето внимание, приятели, колеги блогъри и читатели. Искам да ви запозная с един случай, който е пренебрегван, а момичето, Елена, което се нуждае от помощ, все още чака, за да й бъде осигурена. Но поради много причини, нейният случай е поставен встрани. Призовавам също и онлайн медиите да подкрепят акцията. Ето за какво става дума, текстът е от групата във Facebook, създадена в подкрепа на Ели:

Лъчезарното момиче, което изпълва дните ни с радост и смисъл. Преди време й беше поставена тежка диагноза – FAP (фамилна аденоматозна полипоза). Направиха й първа операция, при която бяха отстранени голяма част от дебелото й черво и далака. Последва втора операция за отстраняване на две големи туморни образувания, вероятно следствие от полипозата или усложнения от първата операция. Те бяха отстранени и за щастие беше потвърдено, че са доброкачествени. Втората операция обаче, не беше успешна и доведе до инфаркт на тънките черва, причинен от тромб. Тънките черва бяха отстранени.
Така се живее трудно, мъчително и, най-страшното, кратко. Може да спасим Ели със спешна трансплантация на тънки черва. Нашата обич към нея не плаща сметки, а необходимата сума е непосилна. Елена е жизнена и силна и ще се бори до последно, но сега не може да се справи сама – нуждае се от помощ, вашата, и на всеки.

Светът без нейната усмивка би бил пуст и сив – няма да го допуснем!

Елена е само на 27 години и е най-жизнерадостният човек на този свят! Помогнете й!

Кампанията още не е започнала! За старта на кампанията, и след това за новости по нея, моля да следите обновяванията на групата.

Сайт: http://help-eli.org/

За контакти: dimitrova_jana@yahoo.de

Advertisements

One response to “Да помогнем на Ели!(update:постигнато)

  1. Бай Стоен февруари 12, 2010 в 10:21 pm

    С охота бих помогнал, но гледам, че на сайта http://help-eli.org/ пише: „Пристигнало е съобщение, с което информират, че Министерството на здравеопазването ще поеме разходите по операцията. Поради тази причина, сваляме дарителските сметки. Допълнителна информация в близките минути“.
    Дано всичко завърши успешно.الحمد لله

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: