Intidar

Да упражним демократичното си право да не бъдем чути.

На гости в Интидар…Елица Стойкина

Винаги съм ценял изкуството. Обожавам да гледам картини и това се е превърнало в едно от любимите ми занимания. Интересно е да откриваш все нови, и нови творци. Смея да кажа, че в момента интересът ми е подобен с този, когато за първи път видях картини на Талантбек Чекиров.

Елица Стойкина е български творец. Родена е през 1983г. Ако забележите картините й, някои от които ще сложа по-долу, ще помислите дали не е рисувала професионално. Изглежда, когато човек прави нещо, не от задължение, а от чувство, творението му става по-красиво. Тя завършва Математическа  Гимназия “Константин Величков” гр.Пазарджик, профил с биология на френски език. Продължава в Тракийски Университет, Гр.Стара Загора, Факултет по ветеринарна медицина, а оттам в Национално училище по ветеринарна медицина, Нант, Франция.

Интересите й към изкуството, архитектурата и декорацията очевидно са повлияли в картините й. Аз поне такъв извод си вадя. На места се вижда един нетипичен абстрактен поглед към заобикалящия свят. Да си призная, не искам да приличам на критик, който смята, че разбира всичко. Затова оставям вие да решите за нейното изкуство. Аз моят извод съм го напарвил-тя е един творец с бъдеще.

Ако искате да се свържете с Елица, вижте информацията в нейната страница.

Advertisements

One response to “На гости в Интидар…Елица Стойкина

  1. Pingback: Tweets that mention „Нощем по булеварда“,“Безсъние“,“Съдба“-творецът Елица Стойкина « #Intidar -- Topsy.com

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: