Intidar

Да упражним демократичното си право да не бъдем чути.

Krasyo се ъпдейтва (update)

Красьо се ъпдейтва постоянно. Неговите устои израстват, все повече набира сила. Не, не става дума за Красьо Черния, а за мутрата сред търсачките в Интернет – Krasyo.Net.

Нов ъпдейт: благодарение на потребителя на Svejo parisvesti открих, че под бутоните за търсене, има добавен списък с всички заподозрени за контакти с Красьо-магистрати, политиците и хората от еврофондовете. Може да ги видите, като натиснете падащото меню:

Както ще видите по-долу, търсачката се е сдобила с две благинки, създателите й наистина мислят за по-доброто мутренско търсене в мрежата.

1. Благинка- Прекрасен ланец краси Красьо (хм, стана поетично). Това е задължителен атрибут на всяка себеуважаваща се мутренска търсачка. Наистина Krasyo е лидер и монополист. Ланеца показва и автентичната му балканска (българска) същност. Нещо, като copyright.

2. Благинка- Виждате бутон за гласуване в Svejo, това позволява да освежим Krasyo. Смятам, че е нужно от време на време. Правете го.

3. Krasyo няма аналог in English – този надпис се мъдри в долната част на търсачката. Това изречение имате ли представа колко много и безмилостно вярно е? Смятам, че дори в италианската мафия няма аналог.

4. 200 Krasyo.net powered by Google, има си хас! – с това заявление мрачните изводи стават все повече. Красьо действа заедно с Google. Вече няма къде да се скрием. Дори да изключим телефоните си, тоя ще ни намери в Интернет.

2 responses to “Krasyo се ъпдейтва (update)

  1. Александър Куртев ноември 25, 2009 в 1:27 pm

    Хахах, нема отърване от Красьо! 🙂

  2. basist4ovek ноември 28, 2009 в 9:58 pm

    Така е то……

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: