Intidar

Да упражним демократичното си право да не бъдем чути.

„Ку-Ку Презареждане“

Разбиват ме. Сериозно. Екипът зад „Ку-Ку“ с лекота осмива обществото ни днес, достигнало до онази степен на развитие, в която няма какво да се обсъжда.

Да си кажа честно, започнах да гледам новите епизоди, защото имам приятелка в екипа. Но не съжалявам, че започнах. Харесва ми да знам, че има млади хора, правещи нещо различно. Хуморът им ми допада. Единствената ми препоръка е – взимайте се насериозно, защото сте много добри!

До момента младежкото продукция „Ку-Ку“  има зад гърба си четири предавания. Тя има продуцент и студентски реализационен екип. Режисьорите са документалистът Светослав Драганов и актьорът, и режисьорът К. Тодоров. Участници са Ангел Иванов, Алевтина Плочева, Десислава Мирчева, Невена Борисова, Десислава Мирчева, Виктор Чулев и Мария Македонска. Радвам се, че познавам лично някои от тях, едни наистина прекрасни хора.

Личен архив

Докато старото „Ку-Ку“ беше обърнато изцяло към политическите проблеми и живот, „Ку-Ку Презареждане“ носи социалната загриженост, най-вече обърната към младото поколение. Екипът на предаването си обяснява това с резултата от цялостната политическа апатия на българския народ, и по-специално на младежта. Записва в университеското тв студио, в студията на БНТ и на други места. Излъчва се в прайм тайма на БНТ 1 и в сайта на ТВ Алма Матер.

Програмата дава възможност на днешните студенти да споделят визията си за днешния ден на България. Преди години тази програма стартира предимно със студенти на ФЖМК в ефира на БНТ. Днес в нея участват студенти от различни специалности и университети. Може да видите страницата им във Facebook, където се качват и епизоди.

Ето трите части на последния епизод, четвърти.

Моят любим епизод е трети – The attack of the blonds. Повече клипове може да видите на страницата на kzayo в Youtube.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: