Intidar

Да упражним демократичното си право да не бъдем чути.

Obama FAIL

Войната срещу тероризма разшири дейността си в една може би нова територия- земя, която излиза извън обхвата на предишната американска администрация и води със себе си много въпроси, свързани с управлението на Барак Обама. А именно, какво се е променило във външната политика на САЩ?

by Political Theatrics

by Political Theatrics

Не стига, че САЩ губят все повече подкрепа за другите си две войни – в Ирак и Афганистан- но администрацията на Обама е дала зелена светлина за намеса в Сомалия, според  Асошиейтед Прес:

Чужд военен хеликоптер е ударил кола в понеделник в сомалийски град, убивайки двама мъже и ранил други двама, съобщават свидетели. Американски военен служител заяви, че американски сили са участвали в нападението. Освен това, свидетели са забелязали нахлуване на американски войски в град Барауе, близо до столицата Могадишу.

Нека си припомним какво каза Барак Обама в предизборната си кампания. Ще се разграничи от войната с тероризма – изтегляне от Ирак и Афганистан. Да оприличим ли това, като лъжа?

1000 американски войници са били изпратени(by AntiWar) в Ирак. От Афгинастан все още няма изгледи(Tehran Times) да се изтеглят. Сега и Сомалия, под предтекст, че е „война с тероризма“. Има ли все още хора, които вярват в подобни изявления?

Голям фал, мистър Обама.

Вижте също и:

Близкият изток може да подхлъзне Обама

Какво очаквам от новия US президент Барак Хюсеин Обама?

2 responses to “Obama FAIL

  1. Лита септември 17, 2009 в 3:42 pm

    Поне стана ясно, че не само българските политици лъжат „като за световно“ преди изборита, а след като ги изберат, правят каквото са си наумили, та било то и напълно в разрез с предизборните им обещания 😕 не че това ги извинява, де..

  2. Ruslan Trad септември 17, 2009 в 11:51 pm

    О, българските политици са доста добре. Те просто лъжат, взимат пари, за да си правят вили. А тези, като американските – погубват народи.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: