Intidar

Да упражним демократичното си право да не бъдем чути.

Присъединете се към фен страниците на Интидар във Facebook

Социалните мрежи са нещо много занимателно, но за някои неща са и полезни. Като например да покажеш блога си на повече хора:)

Интидар не отстъпва от тази тенденция. Приканвам всички читатели, които имат Facebook профил, да се присъединят към фен страниците на блога в социалната мрежа. Ето и къде се намира Интидар (аз препоръчвам последната опция):

Fanpage Intidar

intidarfanpage

Фен страницата на блога ми харесва като опции, защото е семпла, разпращат се лесно новите статии до читателите. За съжаление е все още нова и няма много фенове. Надявам се това да се промени 🙂

Group Intidar in Facebook

intidargroupГрупите по мое мнение вече издишат. Фен страниците станаха такива, че един вид функциите на facebook групите отшумяха. Въпреки това групи се създават и ще се създават. Групата на Интидар е всъщност най-старата форма на присъствие на блога във Facebook.

NetworkedBlogs Intidar

intidarnetwork

Може би най-доброто средство за популяризиране на блога, поне за мен. Това е и най-новата страница на Интидар във Facebook. Има множество опции, като важни линкове, коментари, отбелязване коя статия ти допада и разбира се – вмъкване на RSS емисия, което спестява работата на админа да слага една по една статиите, като линкове.

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: