Intidar

Да упражним демократичното си право да не бъдем чути.

А ти, Яне, кои интереси защитаваш?

Често си говорим за това, коя партия защитава интересите на България. ДПС защитава турските интереси, СДС -американските, БСП- руските. В крайна сметка човек се чуди дали има избощо българска партия, която да защитава българските интереси?

РЗС са една хубава, новосъздадена партия, чиито лидер Яне Янев се изявява много често напоследък по телевизията. На мен отдавна не ми харесва тоз человек, най-малкото, защото ми се струва „бояджия“. Една кратка справка за него и може да видите какво представлява. Не мисля да отделям много време в писане на статия за РЗС и лидерът й, защото много колеги блогъри вече го направиха.

От известно време не ми харесват някои неща там. Първото е популизмът. Ненавиждам популизма. А спомняте ли си изказаното от мен мнение, че който говори срещу исляма, печели? Това е второто, което не харесвам. Третото е присъствието на хора от Мосад (а.к.а Израелски служби за сигурност) един, от които е бивш шеф на същите тези Мосад. Искам да уточним някои неща:

1. Няма бивш шеф на Мосад.

2.Яне Янев няма да промени политическата система, защото той е толкова нейно отроче, колкото всеки друг политик в България през последните 20г.

3.В България няма радикален ислям. Скоро няма и да има. Ето едно популистко твърдение от Янев (за исляма в България).

4. Да приемаш съветници от държава, която потъпква всички човешки права, говори що за управление ще предложиш.

5.Да изброявам ли още?

„В Израел смятаме, че борбата с корупцията и престъпността е неразделна част от борбата срещу тероризма. Не ги делим – така гледаме и на корупцията, и на прането на пари. Към всеки ръководител в държавата независимо дали е президент, премиер или министър важат законите, както за обикновения гражданин“,

казва Дани Ятом, ръководител днес на Международна организация за борба с тероризма. Тук г-н Ятом е прав, защото в Израел не си попуплюват по отношение на корупция и скандали. Въпросът е, че изобщо не ги интересува дали в България има или няма корупция.

Вие си вадете изводите какво ще излезе от тази партия. Аз лично не бих искал да влизат в управлението. Завършвам с това: не му ли отива?

by Irwin

by Irwin

P.S. Ако изчезна, това ще е доказателство за демократичността 🙂

Advertisements

6 responses to “А ти, Яне, кои интереси защитаваш?

 1. гравитон юли 5, 2009 в 12:01 pm

  Опазил те господ от „изчезване“! Както винаги до сега поста ти е точен.

 2. Любомир Болгар юли 5, 2009 в 3:32 pm

  Руслане, чета от време на време блога ти и наистина това е поредното ти точно попадение срещу поредния клоун и измамник. Бих се радвал да си стиснем ръцете и да сприятелим нашите блогове.

 3. Ruslan Trad юли 5, 2009 в 5:48 pm

  Всеки е добре дошъл. Благодаря ви за думите!

 4. ssk юли 6, 2009 в 1:03 am

  Току виж и да не влезе. А беше сигурен, че си е опекъл работата. Мислех си, че РЗС ще замести функциите на НДСВ във властта.

 5. юли 7, 2009 в 9:54 pm

  Ти може да ненавиждаш популизма ,но аз ненавиждам субективизма и когато е над 50 % както при теб е грозно. Поднасяш гледната си точка като на 70 % арабин и 30 % българин.

  В България има радикален ислям това ,че ти изповядваш тази религия не я прави цвете за мирисане и няма да търпиме да ни се мандахерцат разни минарета на главите и джамиите да никнат като гъби. Няма да търпиме ние -които сме българи,които помним историята си и които ни пука ,а другите- да се търсят .

  „4. Да приемаш съветници от държава, която потъпква всички човешки права, говори що за управление ще предложиш.“
  Човешки права , ислям- е не ги използваш в едно изречение , но се сетих ако се използват какво ще се получи-нещо несъвместимо , а еле па ако се отнася за права на човек от женски пол . Ходи оправи правата на хората в Саудитска Арабия дето Конституция е Корана па после се грижи за Израел.

  А за тва ,че Яне Янев домъкна един от шефовете на Мосад ,който е доста симпатично старче , аз лично евала му правя. И престани с тоя субективизъм ,че ми писна – ясно арабин си , такъв се чувстваш ,мюсюлманин си но нито Израел стават по-лоши от тези факти ,нито исляма по-добра религия !!!

 6. Pingback: Въпрос в „Ролетка“ към Яне Янев:“Още ли ви пазят от Мосад заради ваши изявления?“ « Intidar|Have a merudiya in every dish!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: