Intidar

Да упражним демократичното си право да не бъдем чути.

Относно членството в нашия форум(инфо и документи)

На 15 май официално обявихме приемането на членове. Това изисква попълването на една бланка, с която да знаем с какво се занимавате и защо искате да сте наш член.

Може да я изтеглите тук. МОЛБА ЗА ЧЛЕНСТВО или от този адрес.

А защо да сте наш член?

Привилегии. Когато има културно събитие, свързано с арабския свят, ние сме на първа линия. Ето защо ще се потрудим нашите членове да имат достъп до всички мероприятия.

Препоръки. Всеки може да се откаже в един момент от членството си при нас. Когато това стане, ние може да напишем препоръки за него- какво е свършил за форума, какви проекти има и т.н.

Опит. В нашия форум ще се превежда много активно. Това означава, че хората, които знаят някакъв език ще могат да го практикуват и съответно да станат по-добри.

Реализация на проекти. Всеки член може да предлага проекти, които смята, че ще се отразят добре на нашата работа. Ако имате добри идеи – то няма пречка те да се осъществят.

Това са само една част от плюсовете да сте при нас. Отделно стои въпросът, че ще се занимавате с младежка организация, с интересна култура и динамично развиващ се район. Минусът е, че някои може да ви гледат странно, че се занимавате с арабска култура 🙂

Как работим?

Имаме отделни секции, в които членовете могат да участват. В блога на форума (www.arabculture.wordpress.com) може да ги видите, като категории, както и да се свържете с членове на клуба.

Всеки член решава върху какво ще работи -независимо дали е превод, проект и т.н. – и го предава на отговорника за съответната секция. Нещата се качват след това в интернет и се обсъждат на семинари и дискусии. По-добре ще разберете как става работата, след като качим видео обяснение.

Update!

Може да се абонирате за бюлетин по пощата, като пратите e-mail адреса си на arabcultureforum@gmail.com

Update 2!!

Файловете са подменени с подобрени.

Advertisements

One response to “Относно членството в нашия форум(инфо и документи)

  1. Pingback: Анкета към читателите на Intidar « Intidar

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: