Intidar

Да упражним демократичното си право да не бъдем чути.

Ехо, Могенс Камре

Датският депутат в Европейския парламент Могенс Камре (mogenscamre.dk), който е зам.- председател на Групата на „Съюз Европа за нациите“ в парламента и член на управляващата в Дания Консервативна народна партия, направи остро антибългарско и антирумънско изказване пред френското „Радио Франс Ентернасионал“ (Ер Еф И).

image.php

„При нас има много повече гласност, демокрация и социално благоденствие. И не мисля, че народи, които не са създали здравословни общества, трябва да решават вместо нас. Страни, които ние смятаме за старомодни, за антиреформистки, в доста случаи – направо реакционни, имат такова голямо влияние в Европа…“

Отново бяхме хулени пред Европа колко изостанали сме, колко глупави и нещастни сме. На всичкото отгоре сме и цивилизационно изостанали. Датските депутати отново показаха, че чисто и просто не ги бива. Извинете ме, г-н Камре, но очевидно дипломацията не е за вас.

Advertisements

4 responses to “Ехо, Могенс Камре

 1. май 15, 2009 в 1:15 pm

  Прав е до някъде ! В България няма здравословно общество . Та дори се съмнявам дали има общество…. за съжаление .

  Руслане аз и ти и още няколко хиляди ( хиляди , хмм може да съм пресилила малко) може да се интересуваме от политика ,да имаме мнение и да не се притесняваме да го защитаваме , да сме готови да излезем на площада… но повечето искат да се махнат по чужбина , гледат те да са добре , къде ще правят масови неща – какво от значение има тяхното мнение (нали като си го помислят 10 000 така и се получава,че никой не го брига) , на други пък хич не им дреме , трети са прекалено възрастни , четвърти не могат да нахранят децата си па за оправия ли ще мислят ….

  В Франция за някви стотинки като ги направят на маймуни веднага протести , а тука толко години се гаврят а ние си мълчиме и най-малкото не можахме да се обединиме . Не е луд тоя който яде баницата , а тоя който му я дава .
  Всеки народ си заслужава управниците !! … Нервирах се ..

 2. Bobi май 16, 2009 в 1:06 pm

  Ай ся, некъв датски ксенофоб се изказал, прави се на интересен. Наш Митьо Стоянов нали вие не го считате за много авторитетно мнение, а и той точно по същия начин се прави на интересен в европарламента. Маймуни има навсякъде. Освен това идват европейски избори и популярността се отплаща.

 3. Bobi май 16, 2009 в 1:22 pm

  Сърчице, видях ти измисления мейл, наведе ме на доста размисли. Но хубаво, само че аз няма да си правя мейл специално за да си запазя анонимността. Наистина по-добре се регистрирай в YouTube и пиши лично на потребителя Weinlock.

 4. май 16, 2009 в 2:48 pm

  Любов моя ,aз ако искам да си запазя анонимността мога да си направя и нов рег в Ю туб, само че там не ми е удобно. Ако все още държиш да си пишем и спорим и имаш какво да кажеш ще чакам на майла ! И не е нужно да си правиш нов майл за да запазваш нещо – можеш и от стария {} !

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: