Intidar

Да упражним демократичното си право да не бъдем чути.

Какво не знаем за арабите?

Тъй като започна неофициалната работа на арабския форум за култура, нужно ми е вашето мнение, относно този въпрос. Трябва да знаем над какво да наблегнем в своите дискусии. Надявам се да гласувате в анкетата.

7 responses to “Какво не знаем за арабите?

 1. Mike март 1, 2009 в 12:06 pm

  Just passing by.Btw, you website have great content!

  _________________________________
  Making Money $150 An Hour

 2. Петьо март 1, 2009 в 12:45 pm

  Ами не мога да кажа, че знам едно повече от другите, но за себе си бих предпочел да се наблегне повече на културата и да се избегнат войни и другите негативни неща от съвремието. Например важни открития или изобретения от араби и други по-приятни теми, които няма да предизвикат религиозни и етнически борби във форума. Не знам какво си (сте) планували, но това е моето мнение 🙂

 3. dala март 3, 2009 в 10:16 pm

  Култура-литература,музика,изкуство

  Това не знаем,а тя е много важна защото е хилядолетна и арабите си е знаят и си е учат ,и оттам и често остават неразбрани.
  Аз се изумих като научих-че не само числата,но и много от музикалните инструменти са измислени от арабите,дори-в битово отношение много от ежедневните ни улеснени придобивки и предмети,също са въведени от тях оттодавна….

 4. Xquisite март 4, 2009 в 11:39 am

  Би трябвало да избера всички варианти в анкетата, защото не съм запозната достатъчно с нито едно, нито с литературата, освен с популярните произведения, за музика да не споменавам, за бита изобщо нищо, нито за съвременния, нито за древния, би било интересно да се наблегне на всичко. На мен също би ми било интересно да прочета повече за културата, но мисля, че културата е част от бита, историята, политиката, и няма да бъде разбрана добре, без да се запознаеш с всичко останало.

  Блогът е много интересен, поздравления.

 5. Ruslan Trad март 4, 2009 в 5:17 pm

  Информацията от анкетата е много важна. Скоро ще бъде открит арабският форум и това,което виждам като резултати от въпроса ще бъде оползотворено.

 6. SenSaTa март 12, 2009 в 3:45 pm

  Здравейте.Искам да знам нещо повече за арабите,но тук във тази анкета не виждам нещо което ми трябва.Имам си приятел Арабин,но понеже с него контактуваме само на испански незнам дали е удобно да му задавам въпроси от този сорт.Много бих се радвала ако има повечко информация за тях.Ще съм ви благодарна.

 7. galin ivanov март 21, 2010 в 1:57 am

  za arabite znaem mnogo malko prestavqme si gi kato razli4ni i lo6i ama nee taka arabite za rzlika ot nas sa razli4ni i sa edinni za6titavat se inese mrazatnau4ete koi e ELIE BITAR ILI TAMER HOSNI I 6E VIDITE TOLKOVA MNOGO ZA ARABSKIQ SVQT- GARY_801-SKYPE

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: