Intidar

Да упражним демократичното си право да не бъдем чути.

Видео: Интидар в RE:TV

Vodpod videos no longer available.

more about „RE:TV„, posted with vodpod
Advertisements

16 responses to “Видео: Интидар в RE:TV

 1. Martin януари 10, 2009 в 5:52 pm

  Ау стана караница 🙂 Трябваше да си по твърд „това не е блог коментар, това е факт“ много капацитет, много…

  Следващият път не бъди толкова мекичък, говори бързо и твърдо като този отляво.

 2. Петьо януари 10, 2009 в 7:43 pm

  Това, което видях общо взето е аналогично на това, което става и тук, а именно, че всеки си има различна интерпретация и едва ли скоро ще има единодушие. 😀 Интересно ми е дали след края на предаването сте поговорили още по темата?

 3. теди януари 10, 2009 в 9:26 pm

  Най – точно и аргументирано представяне имаще Борислав Цеков ! Евала за което !

  П.П. Руслане , по повод смесването на турците и палестинците , поне в моите коментари връзката е била следната палестинци(хамас) -илям -ислям-турци !
  Това колко „различен “ ислям изповядват си е тяхна работа- ние смао гледаме резултатите , но все пак са едноверци – не изповядват различни религии и знаем как особено мюсюлманите са братя(независимо националността) , тази религиозна принадлежност не след дълго ще се утвърди като етнос май!

  ПИШИ ГРАМОТНО

 4. Ruslan Trad януари 10, 2009 в 9:29 pm

  Да, говорихме още, като всеки защитаваше своята позиция.

 5. |Y| януари 10, 2009 в 9:48 pm

  Теди, пак си гледал с едното око. Ако всички мюсюлмани бяха братя, защо толкова много са с евреите (на чело с любимите ти КСА) и си правят пас за палестинските им „братя“?

  Един интересен факт. Попитан какъв щеше да бъде, ако се беше родил палестинец, Ехуд Барак (предполагам знаеш кой е) отговаря по следния начин :

  „Щях да стана част от терористична организация“.

  Въпросът му е бил зададен от Гидеон Леви (в-к Ha’aretz) на 16.11.2000 г. 😉

 6. Ruslan Trad януари 10, 2009 в 10:00 pm

  Прекалено много хора смятат, че Израел са невинни, горките те.

 7. теди януари 10, 2009 в 10:05 pm

  Хха .. ами виж ти май си гледал с едното око !

  Ако съм употребил турци и палестинци в едно изречение общото и основното ги свързващо е било исляма ! Това исках да кажа !
  Глупаво е да се отрича , колко силна е религиозната принадлежност при мюсюлманите – скоро може и да се отвърди като етнос наистина !
  Позицията на КСА не е в подкрепа на Израел …
  “Щях да стана част от терористична организация”.
  И… дали защото носи защиатата на своите в себе си или просто като го сложат от 3,4 годишен в лагерите на терористичната групировка – би имал избор ?!
  Така или иначе едното не променя другото !

 8. Zekaryah януари 10, 2009 в 10:08 pm

  Честито включване! Мога да кажа че за разлика от колегата с явно изразена словестна диария, твоите изказвания бяха наистина смислени.
  Не трябва да се притесняваш да говориш пред публика!
  Поздрави!

 9. теди януари 10, 2009 в 10:18 pm

  „твоите изказвания бяха наистина смислени.“
  (тук емотиконка която се шибва по челото с ръка )

  „Не трябва да се притесняваш да говориш пред публика!’

  Естествено ,че не трябва стига да знаеш какво имаш да кажеш и как !

  А не да буташ ни в клин ни в ръкав , като се отправят няколко лични обиди към теб – как ако не си бил еди какъв си нямало да те канят насам натам ! В България има ясната тенденица , да се явяват лице без потенциал (или поне не на максимум изразен ) по разни телевиция , радия и т.н. Каот се почне от политиката и се свърши до фолк певиците !
  Както и да е и тимата господа не бяха трагични , г-н Цеков беше най-обективен , смислен и аргументиран !

 10. dala януари 10, 2009 в 11:16 pm

  В България има ясната тенденица , да се явяват лице без потенциал (или поне не на максимум изразен ) по разни телевиция , радия и т.н. Като се почне от политиката и се свърши до фолк певиците !……е ти вече направи манджа с грозде с това ти писание….

  Престани да си налагаш мнението Теди-дразнещо е вече

  Пукна ми тъпанчетата че – г-н Цеков беше най-обективен , смислен и аргументиран !…
  Това да не беше СЪСТЕЗАНЕ за някакво първенсто случайно ?!!!! Или Аз нещо недоразбрах?!…

  Браво Руслан -най-накрая успях да го изгледам и го преведох и на френски на моите гости днес!
  Поздравления и за тримата Господа за позицията и достойното им поведение !

 11. pierrot януари 10, 2009 в 11:34 pm

  Поздравления за включването!
  Личи си, че ти е първа поява пред публика, но въпреки това се представи изключително добре! Наистина твоите думи бяха смислени, както и на черната станция, докато празнословеца отляво ни е известен отдавна…
  За съжаление, в това предаване се показа един слаб водещ, поне за мен. Държеше се като Коритаров – с неговия манталитет на водене : определено не прекъсваше Цеков, докато прекъсваше теб и Павлов…тъпо. И позволи да се кажат същите неща, които пишат всички, като другата гледна точка не бе оставена да просъществува много…

 12. Gofretka януари 11, 2009 в 12:56 pm

  Поздравления! Много съм очарована, жалко че времето беше толкова малко, тези теми заслужават повече медийно време, надявам се това да бъде само началото.
  Впечатленията ми от гостите на Булевард България .. да започнем от Цеков, каза едно две хубави неща, изяде времето на предаването бълвайки общи приказки и в опити да прокара политическите си възгледи за българските партии и в крайна сметка нищо не каза.
  Руслан се осмели да каже на политиците колко са смешни, евала. Хареса ми как по оригинален и остроумен начин обясни ситуацията, дано повечко хора да са те чули.
  Приятно съм впечатлена и от Николай, можеше да каже още много хубави неща. Ето примера в подкрепа на мисълта за това как се наричат хората, които казват истината. Много ми падна в очите Иво Инджев.
  На предаването пожелавам да върви напред и нагоре, заслужава си да има трибуна на блогърите, видяхме, че има какво да ни кажат.

 13. Великов октомври 28, 2009 в 1:22 am

  Цеков е прав: Хамас е теористична организация и използва хората за живи щитове! А г-н Руслан: „много неща не ми харесват в Хамас“ – А КОИ ВИ ХАРЕСВАТ, г-не??? Хората ИСКАТ да бъдат в борбата? Е как няма да „искат“, като от малки им промиват мозъците в училище!!!!

 14. Ruslan Trad октомври 28, 2009 в 10:51 am

  Великов-вашето мнение е като на много, много други хора. Нищо ново не казвате, поради няколко причини.Първо не сте бил в онзи район, това е ясно от коментара ви. Второ-гледате единствено телевизия и четете вестници, вероятно ползвате и Интернет и така получавате знанията си.
  Трето. Очевидно не разбирате изобщо положението там, а да съжалявам горките израелчета-няма да стане. Ето защо- осведомете се с повече факти относно структурите на крайните еврейски организации, Хамас и борбата между тях, тогава спорете с мен.

 15. MKaragyozov октомври 28, 2009 в 11:11 am

  Цеков допусна редица фактически грешки.
  Сред изследователите има широко съгласие, че ХАМАС и Ислямски джихад не водят световен, а национален джихад.
  Не може Израел да има толкова агенти и точна разузнавателна информация, че да монтира бомба в мобилния телефон на активист на ХАМАС, пък да обяснява, че имало живи щитове. Това са глупости, защото израелската армия разполага със свръхточни оръжия и, ако желае, може да намали доста повече цивилните жертви.
  В множество анализи (вкл. и на Чомски) беше изтъкнато, че Израел съзнателно се стремеше към стратегията „get mad“ – да нанасяш безразборни щети на врага, за да го накараш да се предаде, мислейки, че си „полудял“.
  Цеков, грешиш и за друго. През март 2007 г. ХАМАС и ФАТАХ сформираха правителство на националното единство, което изрази готовност да преговаря за дълготрайно примирие и спиране на огъня с Израел (за 20, 30 или даже и 50 години, но в границите на еврейската държава отпреди 5 юни 1967 г.). ХАМАС предложи решението да бъде в съответствие с резолюциите на ООН, което де факто значеше мълчаливото признаване на Израел.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: