Intidar

Да упражним демократичното си право да не бъдем чути.

Как да станем терористи for dummies

Е, аз като един човек, който има заложбите на терорист, дето се вика – в кръвта ми е , ще представя някои точки, с които може да си помогнете, ако решите да станете терористи.

Такааа, много важна е подготовката . Всеки себеуважаващ се терорист трябва да има:

1.Пинсета, с която да застрашава световния мир.

2. Нокторезачка – изключително важен елемент, нали не искате заради дълги нокти да се гръмнете предварително, защото сте закачили някой кабел?

3. Портативен Коран – по възможност огнеустойчив. След акта ще търсят доказателство, че сте краен ислямист. Не ги карайте да чакат.

4.Име – много важно. Изберете си име от телефонния указател на С.Арабия. Което и да е няма да сте далече от автентично терористично име, което в ЦРУ ще се радват да видят в интернет.

5. Камера – трябва да направите видео, което ще пуснете естествено по Канал 1 и БТВ. Не го правете в личния си апартамент.

6. Брада – изключително важно нещо. Без брада никой няма да ви гледа сериозно!

7. Въображение – естествено, че това е важно за работата ви. Трябва да изберете добър обект, с много хора, по възможност с деца и майки. Така ще дадете материал за водещите новини в цял свят.Имате конкуренция от САЩ , Лондон и Мадрид…трудно ще е!

След като минете тези точки вие сте на правилен път към превъплащението ви в опасен за цялото човечество терорист. Имате си всичко – от арабско име до Коран. Задължително условие е да влезете в регистрите на ЦРУ или поне на местните служби за сигурност – ДАНС примерно, макар че там няма да ви вземат сериозно.

На тази картинка може да си изберете персонаж:

О… това не е ли публикувано в датски вестник? Мда. Май това беше. Е те са надеждни – знаят добре кои са терористите, нали са демократи.

Преди всичко се нуждаете от силна икономическа сила зад себе си. Вариантите са много за финансиране, започнете от фирми в С.Арабия, продължете към Иран и после може да опитате в САЩ. Там имат опит с финансирането на подобни проекти за развитие на младежта. Отявлен защитник на мира и демокрацията и закрилник на тероризма. Дами и господа!

Добре! Ето че сте на крачка от това да станете терорист. Вашата детска мечта- а такава е мечтата на всички арабски деца – ще стане реалност . Така вие ще сте съпричастни към каузата. За финал може да отидете в Ирак на летен подготвителен лагер в американските къмпинги там. До колкото знам повечето са подготвени , за да ви обучат. До скоро и успех!

3 responses to “Как да станем терористи for dummies

  1. ssk октомври 23, 2008 в 12:09 am

    🙂 A сега кажи и как да стана мутра. 🙂 То е равносилно де…

  2. Ruslan Trad октомври 23, 2008 в 5:47 pm

    напиши статия -продължение в твоя блог ,че моят е ориентиран към едно 😛 така ще сме свързани хаха

  3. krisi декември 16, 2008 в 3:59 pm

    xax,preliva ot ironiq 😀 mn me izkefi ,bravo 😉

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: